İSTİKLAL MARŞI'NIN KABÜLÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİ

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Gülşah CİHANTİMUR ve Şerife ÇELİK koordinesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.Okulumuzun konferans salonunda sergilenen programda sinevizyon gösterisi,tiyatro oyunları,şiirleri,yarışmalar yer aldı.Son dakikasına kadar ilgiyle izlenen program sık sık alkış sesleriyle kesildi.Programı hazırlayan kıymetli Türkçe öğretmenlerimize hazırladıkları bu güzel programdan dolayı teşekkür ederiz.

13.03.2024 20